Overige activiteiten

 

Deze jubileum editie van AKSE staat bol van activiteiten. Op beide dagen zijn uiteraard de traditionele Agility wedstrijden. Op zaterdagavond hebben we weer de BBQ en op vrijdag avond bestellen we met z'n allen weer pizza's.

Daarnaast kun je het hele weekend genieten van (mini) workshops Frisbee, Tricks (o.a te gebruiken voor Dogdance) en Hoopers. Wendy Kroeze en Sytske van Drooge zullen de Frisbee verzorgen, voor Hoopers moet je dit weekend bij Ylona Schardam zijn en Wendy Coersen zal de deelnemers voorzien van diverse Trucs & Tricks

foto van Linda Quivooij.

Altijd al willen weten wat voor beoordeling je Kelpie op exterieur gebied zou krijgen, maar geen zin om deelnemen aan een show? Of kan/mag je hond niet meedoen aan een show, omdat hij/zij geen stamboom heeft? Dan is dit je kans tijdens de AKSE ! Op zondag is Jan de Gids, exterieur keurmeester van de Australian Kelpie, aanwezig die je Kelpie wil beoordelen. Er worden GEEN officiële kwalificaties verstrekt, maar je krijgt wel een keurrapport mee naar huis. De kosten zijn €7,50.

Ext Keur foto

Buiten de Agility wedstrijden en de exterieur keuring om, kun je deelnemen aan alle workshops en activiteiten, via een strippenkaart. Deze schaf je aan voor €7,50.